BOINC@AUSTRALIA FORUM

Active BOINC projects => ITHENA => Topic started by: NudgeyNR on April 01, 2020, 01:57:52 PM

Title: 100% cpu usage trying to fix on rpi4
Post by: NudgeyNR on April 01, 2020, 01:57:52 PM
While running multiple instances of boinc for ithena (NCI) i made the suggested change https://root.ithena.net/usr/forum_thread.php?id=9#33 (https://root.ithena.net/usr/forum_thread.php?id=9#33) and it fixed the problem with the main boinc, but the other instances (wu's) still run at 100% with no progress. is there something i am missing? to make all instances of boinc run properly. This is on my RPI4. My kubuntu machine runs with no problems on all multiple boinc instances.
Title: Re: 100% cpu usage trying to fix on rpi4
Post by: JugNut on April 01, 2020, 02:35:20 PM
I've never attempted running multiple instances on my raspberry Pi's. Although as long as you didn't use to many I can't think of a reason why it wouldn't work.  In other words I got nothing :(
Title: Re: 100% cpu usage trying to fix on rpi4
Post by: NudgeyNR on April 01, 2020, 03:39:11 PM
Everything works fine on my kubuntu machine. Noprobs i have been searching for weeks how to fix this problem...
Title: Re: 100% cpu usage trying to fix on rpi4
Post by: JugNut on April 01, 2020, 09:54:17 PM
Does ithena still work OK on the original boinc instance Nudgey?

What about goofyXgrid,  does it run OK on the new instances or is it just ithena?

Hmm I wonder if with the added instances there might now be more copies of the boinc-client.service file as well?(One to start each instance perhaps?).  If so then each file would need to be patched as well.  Worth checking at least.


Title: Re: 100% cpu usage trying to fix on rpi4
Post by: NudgeyNR on April 02, 2020, 01:09:42 AM
With the added line the original boinc instance (ithena) runs correctly and goofy runs correctly on all instances.

will look into whether there is multiple copies of the service.