BOINC@AUSTRALIA FORUM
Welcome, Guest. Please login or register.
May 23, 2017, 03:29:58 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
40740 Posts in 1766 Topics by 355 Members
Latest Member: m4dm4n
* Home Help Login Register
+  BOINC@AUSTRALIA FORUM
|-+  Retired BOINC Projects
| |-+  TEST4THEORY@HOME (Moderator: Dingo)
| | |-+  Question
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Question  (Read 23351 times)
veebee
WEBMASTER
Super Hero
*****

Aussie Karma: +1151/-0
Offline Offline

Posts: 4360


Tempo - Son of Bach....Supreme Ch & Aus No 1 !!!


« on: August 10, 2011, 10:42:28 PM »

I had the first few work units error out on me - was riunning the already installed version (3.1.2 ) I had on here.

Have updated to 4.x and it seems to be fine nowbut can you tell me, doe sit just run in the background without "ticking over" in the boinc manager ?

Having trouble getting it to run (even with high resource setting) against other projects... and I WANT it to run..!
« Last Edit: August 13, 2011, 11:24:46 AM by Dingo » Logged


 


i7-920 @ 3.4 Ghz - 12 GB DDR3 1333 -  GTX 660Ti + ATI HD 7950

Alienware i7- 2670QM @ 2.20 GHz  - GT555M



AA 3 to AA 31
Dingo
Founder BOINC@AUSTRALIA
ADMINISTRATOR
Super Hero
*****

Aussie Karma: +1717/-0
Offline Offline

Posts: 7970



WWW
« Reply #1 on: August 11, 2011, 12:15:13 PM »

veebee the return date is well into the future.  To start one of mine just to see if it would work I Suspended all the other CPU projects on the PC and it started.  When it ran for a while I just Un Suspended the other projects and waited for BOINC to schedule it into the scheme of things. The Virtual Box just sits in the tray and when the work unit pauses the Virtual Box Pauases.  When the work iunit is finished it stops the Virtual Box.
« Last Edit: August 11, 2011, 12:17:48 PM by Dingo » Logged


AA's > 1-Malaria 2-Tanpaku 3-Riesl Siev 4-Seti 5-ABC 6-Einstein 7-WCG 8-Seti 9-QMC 10-WCG 11-Cosmo 12-ABC 13-MilkyWay 14-3x+1 15-Rosetta 16-ABC 17-MilkyWay 18-Einstein 19-WCG 20-WCG 21-POEM 22-Rosetta 23-Docking 24-Spinhenge 25-Alternate 26-Simap 27-Poem 28-Constellation 29-WCG 30-Edges 31-YoYo 32-POGS 33-WCG 34-SETI 35-POGS 36-POEM 37-POGS 38-Asteroids 39-POGS/MILKYWAY 40-SIMAP 41-POGS/Einstein 42-Seti/Seti 43-Asteroids/Poem 44 WCG/Einstein 45-POGS/Poem 46-WCG/Einstein 47-POGS/Poem 48-Asteroids/Einstein 49- CSG / Primegrid
Challenges: 1-Citizen Science Grid

Have a look at the BOINC@AUSTRALIA Facebook Page and join.

Proud Founder and member of BOINC@AUSTRALIA
Have a look at my  Web Cam of Parliament House Ottawa Canada
veebee
WEBMASTER
Super Hero
*****

Aussie Karma: +1151/-0
Offline Offline

Posts: 4360


Tempo - Son of Bach....Supreme Ch & Aus No 1 !!!


« Reply #2 on: August 13, 2011, 08:58:01 AM »

figured that might be the case Dingo, but now there are no new work units anyways... I think some people have worked out how to snavel more than the "one" work unit...

probably by creating virtual machines with VM's inside THEM !??!??!
Logged


 


i7-920 @ 3.4 Ghz - 12 GB DDR3 1333 -  GTX 660Ti + ATI HD 7950

Alienware i7- 2670QM @ 2.20 GHz  - GT555M



AA 3 to AA 31
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!