BOINC@AUSTRALIA FORUM

  • October 21, 2020, 06:05:57 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

BOINC@AUSTRALIA has a facebook page at https://www.facebook.com/groups/7742313626/
Come on by and have a look.

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: Upgrade ?  (Read 362 times)

Dataman

  • Forum Moderator
  • Board Lord
  • *****
  • Aussie Karma: +1978/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 3337
  • Madness Takes Its Toll - Have Exact Change Ready
Re: Upgrade ?
« Reply #15 on: September 04, 2020, 12:27:02 AM »

I agree. You can run mixed GPU's without having to code for it.
Logged

TouchuvGrey

  • Jr. Member
  • **
  • Aussie Karma: +12/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 36
Re: Upgrade ?
« Reply #16 on: October 07, 2020, 04:19:39 PM »

OK, Radeon RX580 finally installed and running. Not sure why but it took
about 8 attempts to get the card in and recognized. Of course now it doesn't see the
NVidia card right next to it. i'll worry about that tomorrow.


                                    Mike

TouchuvGrey

  • Jr. Member
  • **
  • Aussie Karma: +12/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 36
Re: Upgrade ?
« Reply #17 on: October 09, 2020, 06:22:13 PM »

When i open the Radeon Software i see that i can change a lot
of the settings. Any suggestions as to what should be changed ?

   The one i did notice and TRY to change is where it says   Under Graphics, Advanced
GPU Workload.  i have used the dropdown to change it from "Graphics" to "Compute"
Clicked "OK" to restart RSX, but after doing that it is still set to "Graphics". Any suggestions ?
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.092 seconds with 20 queries.